Sommarslit 2011

Ein håpar alle gubbetrimmarar held formen ved like utover sommaren.  Det vi veit er at nokre av oss skal delta på Jølster Maraton, andre er med på fjelltrimmen, nokre trenar for Veteran-NM o.s.v.  Nedanfor kan du formidle kva du gjer – stort eller smått.  Versågod – det blogges!

22 Responses to “Sommarslit 2011”

  1. Johnny sier:

    Det var generalprøve for nokre som skal springe 5km på årets Jølster Maraton. Her er resultata frå dagens 5km i løypa som skal springast neste laurdag:
    Johnny 21.58, Roald, 23.40, Rune 24.50, Erlikng 31.06.

    Det var litt sur motvind, så alle trur at dette kan gå fortare under betre tilhøve.

  2. sverre sier:

    Ein ny joggetur frå Varmestova opp bilvegen til der vegen går under skibakken. Ny rekord i kveld 17.45. Dette er eg fornøgd med.

  3. Roald sier:

    Veldig bra Sverre ! Sjølv er godt nøgd med 5 km min idag ca 23,20, Skal prøve dette motbakkeløpet ditt i ferien

  4. Roald sier:

    Ikkje noke sommarslit, men trimposten fjellstølen vart besøkt idag. Deretter ei golfrunde, med den andre golfgubben : Erling. Eg undrast på kvifor ikkje fleire gubbar golfar ? Da e no litt trim da og !

  5. Johnny sier:

    Golf….Ikkje mykje slit det nei… 🙂 Eg tippar på at grunnen til at ikkje fleire gubbar golfar, er at dei ikkje har tid… Dei skal trene!!! 🙂 Prøvar å provosere litt her frå Danskebåten.

  6. Roald sier:

    Diskusjonen om golf trur eg må vere sak på neste årsmøte ! Men ikveld har eg gått eit verkeleg sommarslit : Årgang 2008. Eg brukte 26,15 det er no vel bra ?
    Men kor er alle heltane(gubbane) her på bloggen ? Trur du Johnny må sende ei melding om at dei tek bloggen meir i bruk

  7. ivar sier:

    Hei! Eg har ikkje lagt vekk treninga i ferietida.Etter ein bra 10km i Jølster har eg vore i København men denne gong vart d Norwegian Air.Sanneleg ein extra utfordring for meg som aldri har likt å fly.D tryggaste er å ha beina «godt planta på jorda».
    I går vart d Hafstadfjellet men merka i dag at låra er tunge. Men fekk allikevel ein god mølleintervall på 7x3min.Får henge meg på baneøktene osso.

  8. ivar sier:

    Har svikta på baneøktene i Førde men har nok ein god forklaring.Skal vidare på eit reh. og treningsopplegg i Bergen.

  9. Asbjorn sier:

    De karane som reiser til Danmark tek vel med jogge-utstyr når de er ute og fer. Eg har gjort det dei siste åra, og det er utruleg kor mykje ein får sett viss ein spring ein times tid, enten det no er i nye byar eller nye bygder. Hin dagen sprang eg på ukjend mark i Asker, på joggestiar gjennom skog og glenner, strand og gangveiar, innmark og utmark (lovleg og ulovleg) og ut mot Konglungen, fjordidyll med utsikt til danskebåten si daglege ferd til København. Det gjekk tungt med springinga til å begynne med, men det gjekk lettare etterkvart som slagget forsvann frå kroppen.
    De som har grønt kort i golf, kan vel slå dokke fram på golfbaner i inn- og utland? Eg har ikkje prøvd golf, men ein får vel ikkje sett så mykje anna enn hol og flagg på ei grøn plen, og «slaggstoff» får ein vel frå kjølaren i bagen?
    Men det er godt med ferie, og det blir roleg og usystematisk trim.
    God ferie til alle.

  10. Johnny sier:

    3 gubbar tok turen til Hyen i kveld. Der var det Nasjonalt Stemne. På ei våt, dårleg og tung rødstubb-bane vart resultata våre omtrent sånn:
    Ivar A: 3000m 11.01.
    Jan: 100m 13.5 400m 66.0
    Johnny: 400m 63.3.

    Nokre var nøgde – andre ikkje…

    Minner elles om våre økter på Førde Stadion måndagar kl. 16:15

  11. ivar sier:

    Heisann! Godt å kome på mølla igjen etter ein heller dårleg 3000m frå mi side.Av erfaring veit eg at dagsform og overskot går opp og ned.Ein god treningsperiode framover ventar no.
    Intervall 5x3min, deretter 3x2min var dagens økt på treningstudio.No ventar Hafstadfjellet igjen.

  12. ivar sier:

    Hei igjen! Eg har slite med ein vond legg men klar til Elixia treningstudio ikveld.Godt å kome i gong med eige treningsopplegg i Bergen. Reknar med dykk andre held formen godt ved like for no nærmar d seg gubbestart. For meg vert d faste intervalltreningar torsdagar og laurdagar.

  13. sverre sier:

    Sommarslit og smmarslit. Det er travelt å køyre bobil. Har no tilbakelagt 311mil. Vi har hadt ein fantastisk fin tur. spesielt i Vesterålen og Lofoten.
    Få treningsøkter. Den siste på Randberg ved den fantastiske badestranda. Det vart nokre 100 meter på treningsbana attmed. Er heime til førstkomande mandag. Det er vel trening på bana i Førde Johnny. Vil grstulere med resultat i Finland og Hyen i Norge.

  14. Johnny sier:

    Møtte Kjell Ø her ein kveld og han hadde gjennomført Trekktrasèen Heilt Opp der han delte det inn i 3 delar: Del-1: Til Bjørnhammaren. Del-2: Til Furua. Del-3: Til Topps. Pause på kvar stopp: 2min.

    Eg prøvde dette i kveld: Her er mine tider ex. pausar: 6.30-15.17-24.05.

  15. Dag sier:

    Det er i alle fall ikkje blogging eg har slite meg ut på i sommar!

    Eg deltok på 5 km under Jølster Maraton, og fullførde, stil og innhald snakkar vi mindre om.

    Det har ikkje vore den heilt store treninga, men har hatt til sammen 12 dagar på hytte i fjellet, med turar kvar dag. Det blir no litt trening ut av slikt og. I morgon er det ut på nye ekspedisjonar, med Nordfjord-fjella og Upsete som mål.

    I tillegg har eg fullført fjelltrimmen i Jølster i dag, og har hatt mange fine turar her heime. Dobbelturen i Stardalen var gubbetrimmar Oddvin også med på.

    Elles går det mot nye 3 månader i godstolen til hausten, forhåpentlegvis allereie frå midten av september

  16. Roald sier:

    Har idag teke i bruk ei ny trimløype ; Den nye skitraseen frå holtane og inn på Bakkestøylen er ei flott jogge løype (iallefall for dei som ikkje likar asfalt) Løypa var overakande tørr og fin , med flott utsikt over Vassenden, for dei som har tid til å nyte den . Eg tok ikkje noke tid på turen , det kan verte det neste ? Minner og om Trekktraseen opp laurdag 27 aug. der må alle gubbane vere deltakarar eller funksjonerar

  17. Johnny sier:

    Ja, Roald den løypa der har eg tru på. Godt å høyre at det ikkje var så vått… I går gjekk eg opp Bjørkelia på 20.51 (!!!). Fort til meg å vere, men eg gjorde det i intervall-varianten, så det var ikkje så bra… Eg køyre 2min innsats – 1 min pause. Passeringane ved ende gamletrekket og furua var: 9.40 og 13.30. Denne varianten skal eg klare under 20…

  18. Johnny sier:

    Skada i leggen – så eg må halde meg i motbakkane for tida.. I dag prøvde eg «Sverre-øvinga».. Opp Bjørkelia frå nedre parkeringsplass og opp dit ein svingar inn til kulverten.

    Dette var jammen tungt og det var så vidt eg klarte å halde meg i løp heile vegen. Tida vart 14.43.

  19. ivar sier:

    Hei! Eg registrerer mange som trenar i Jølster og motbakkeøkter er viktig.Men i dag vart d 6×4 min. på mølle. Hardt nok men trengs for å halde god uthald utover hausten. Nokre få sykkelturer vert d osso.
    Skal nok prøve meg opp Bjørkelia når d nærmar seg.Håpar sjefstrenar får skikk på leggen til NM i Drammen..

  20. ivar sier:

    Hei! Eg var på fisketur torsdag og på veg ned ein liten berghylle klarte eg å pådra ein leddbåndstrekk. Hatt på bedøvelsesgel og balsam så på bedringens veg heldigvis. Legen konstaterte kraftige rift i nokre muskelfibrar.
    Er difor extra rastlaus og prøver ein forsiktig jogg/alt.sykkel søndag.
    Ein kan verte uheldig når ein minst ventar d!:(

  21. sverre sier:

    Det var ikkje bra Ivar. Ja ja det er ikkje berre gamle skrottar slit mskel fibrar. Bra du er på bedringens vei.
    14.43 Johnny, ja eg hadde vore langt ned i vegen når du var oppe. Men du er no berre ungdomen.

  22. Johnny sier:

    Prøve igjen «Sverre-økta» opp Bjørkelia. Tida i kveld vart 14.46 – altså like bak persen. Ikkje heilt nøgd…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.