Banetrening – Førde Stadion.

Frå og med kommande veke vert det treningar på Førde Stadion kvar måndag.  Første trening vert 7.juni og frammøte er  kl. 16:15 – ferdig skifta.  Dette er eit tilbud til alle, og spesielt dei som tenker å vere med på Veteran-NM i Florø i august.    Her vert det fart og spenning (??), så godt det let seg gjere.

Vel møtt!

7 Responses to “Banetrening – Førde Stadion.”

  1. Roald sier:

    må nok be om fritak for indivuell start på NM, sjølv om det er årsmøtevedtak på det. Då er det meir aktuelt å vere med på 1000m stafett, men der er vel kamp om plassane ?

  2. Johnny sier:

    Nei, men Roald då… Vi som har sett sånn fram til dette. Har du fått kald fot?? Eller føter??? Om du synes 800m er for kort er her mange andre lengre distansar. Dessuten: Å vere med på treningane gjer godt også for stafettløparar.

  3. sverre sier:

    Det var trist å høyre at du har trekt deg frå 800m. Johnny vi må jobbe mentalt med Roald. Har god tru på at vi kan få han bort frå sånne negative tankar. Eg kjem i morgon.

  4. ivar sier:

    Hei! Eg ser fram til masse banetrening og god fart etterkvart. Har vore for lite av d seinare åra. Litt vond ankel etter halvmaraton på Beitostølen men går nok fort over.

  5. Roald sier:

    Det er nok den fysiske forma som gjer at eg ikkje stiller, den mentale er heilt OK

  6. Johnny sier:

    Då er knappen «Banetrening 2010» på plass på høgre side. Kjekt på bana i dag. Her er plass til fleire.

  7. sverre sier:

    Forstår at 800m er ein tøff distanse, men eg trur du Roald er god nok til å hamle opp med mange som stiller til start i Florø. Trudde det var frykten for å konkurere som var årsaka til at du trekte deg. Begge deler kan jobbast med fram over til NM.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.